ПОЖЕЛАНИЯ.netпожеланията

Пожелания - раждане дете:


Малко бебче, добре дошло при нас! Твоето появяване току-що добави една ярка звезда в живота на всички ни!Толкова се радваме за вас! Това със сигурност ще бъде едно много обичано и щастливо бебе, а вие - горди и радостни родители!

Пожелаваме на вас и вашето бебе много години, пълни със здраве, безгрижни игри, радост и щастие!
Радваме се да приветстваме сладката усмивка на новия човек, да погалим ръцете му и да му пожелаем безоблачно детство, дълъг и щастлив живот!

Страхотно е да поздравим щастливите родители за великолепното бебе, което се е появило на този свят - тяхната най-голяма скъпоценност! Бъдете благословени!Нека вашата красива дъщеря изпълни сърцата ви с много усмивки и изобилие от радост!Нека вашият малък ангел да намери щастие и красота в най-простите удоволствия и да расте всеки ден в слънчева светлина и любов!Нека родителите на това сладко момиче да получат най-топлите ми пожелания - тя е толкова възхитителен подарък. Пожелавам ѝ да живее щастливо и пълноценно, да бъде окрилена и закриляна!

Сега, след като сте благословени с много радост, ставайки мама и тате, ви желая блажено пътешествие в света на родителството.Надявам се този ден рожден да бъде запомнящ се за родителите и за всички, които очакват с нетъпрение малкият принц да расте здрав и весел! Забележителното бъдеще е за него!

Малките звезди мигват само за теб, скъпи малък принце, защото знаят, че и ти си звезда! Добре дошъл при нас!

Наздраве за гордите нови родители! Нека появата на вашето дете да бъде знак за вечна любов и радост!

Най-доброто за вас да предстои! Нека тази малка слънчева светлина донесе вечно щастие и блясък в живота на семейството ви!

Пристигането на бебчо е голяма награда! Днес ние празнуваме появата му с поклон, радост и изпращаме най-светли пожелания на милото ви семейство!

Бебетата правят света много по-добър. Поздравления за новия член на семейството!

Бог ви е дарил с невероятно благословение. Насладете се на всеки момент с вашето бебе!

Поздравления! Сега е времето да се наслаждавате на всеки един момент, защото ще става все по-хубаво за вас и вашето малко ангелче!

Предстои ви най-добрата част от вашия живот - вие вече сте родители! Пожелаваме ви да сте задружни, смели в мечтите и да се забавлявате много заедно!

Това може да ви е първото дете, но сигурно няма да е последното. И това е, защото да сте родители ви отива. Прекрасни сте и ще отгледате чудесни деца!

Пожелаваме ви достатъчно време да се радвате на всеки един миг с вашето бебе, защото децата растат бързо. Поздравления и незабравими мигове на щастие!

Бебетата са благословия, а вие сте получили такава. Поздравявайте се за малката си радост всеки ден. Нека всемогъщият блясък на благодатта бъде непрестанно с цялото ви семейство!

Насладете се на това прекрасно време и на удоволствието да бъдете родители, защото животът ви ще се изпълни с радостни моменти веднага след появата на вашето дете!

Пожелавам на вашето малко дете дълъг живот, пълен с радост, любов и късмет във всяко отношение! Успешно пътешествие в живота, дете!