ПОЖЕЛАНИЯ.netпожеланията

Пожелания за Цветница:


Това не е името, което прави някой уникален, но човекът, който прави името уникално! Честита Цветница!

пожелания кръщене

Ти си единственият с такова благородно, чудно, щастливо име, когото аз познавам и ти желая да го носиш със здраве и чест. Най-добри пожелания и весел празник!

кръщелни поздрави

Аз обожавам гласа ти, очите ти, мислите ти, но най-много обичам да произнасям твоето вълшебно нежно име на цвете! Честит имен ден!


пожелания за кръщене

Най-добри пожелания! Знам, че има милиони хора, които днес празнуват имен ден, но ти си най-специален. Нека името ти носи късмет!

пожелания за покръстване

Честит имен ден, красиво цвете! Нека всички ти се възхищават и те пазят, и обичат! Грижи се за себе си и носи гордо името си

кръщене

Честита Цветница! Роден си с име, което носи радост и свежест в живота! Запази ги завинаги! Весело празник!



Твоят имен ден ми дава шанс да ти напомня колко си безценна за мен! Ще бъдеш специална до края! Името ти ме преследва като сладко ухание и е вечно с мен! Цветница е празник на надеждата, на любовта и цветята! Пожелавам ти да си все така цветна и влюбена в живота! Честит празник!



Днес е твой скъп ден за забавление, ден за мили пожелания. Забавлявай се и произнасяй с радост името си! И нека всички го изричат с добро и с любов към теб!

Вятърът в гората, росата в тревата, слънцето в небето, розата в сърцето, всички те ти казват: „Празнувай днес цветното си име и бъди щастлива“!



Бъди горд и силен като името ти! Отстоявай на всеки вятър и нека мечтите ти да стигат небесата! Честит имен ден!

пожелания за кръщене

От сутринта до вечерта, нека всичко е красиво и светло. Бог да изпрати ангели да бдят над теб и да се чувстваш окрилена на този хубав празник! Пожелавам ти малки и сладки изненади, мило цвете! Бъди благословена!

пожелания кръщене

Когато се събудих сутринта, разбрах, че има нещо специално. Слънцето светеше с особен блясък, птичките бяха по-всели. Трябваха ми няколко секунди, за да разбера, че твоето име още по-силно пулсира във вените ми. Честит имен ден!

поздрави

Букет от най-сърдечни цветни пожелания приеми от мен. Нека в сърцето ти да има светлина, мислите ти да са нацъфтели красиви градини, домът ти да е пълен с детелини, а благоуханните аромати на мечтите ти да бъдат винаги с теб! Весел празник!

пожелания кръщене

Честит Имен Ден на всички носещи имена на цветя, тревички, храсти и дръвчета! Бъдете винаги свеж, защото природата без вас не може! Вие правите светът весел и красив! Весел празник!

пожелания кръщене

Честит имен ден! Нека слънцето да огрява твоите мечти, поливай ги с любов и действия и те ще пораснат, за да се сбъднат!

поздравления

Ние не можем без цветята, те правят животът ни весел, пъстър, чист, красив. Така и аз не мога без теб, цвете мое! Честит имен ден!

пожелания кръщене

Честита Цветница! Все така гордо и обаятелно носи своето име! Подарявай красота и усмивки на хората, които те обичат. Особено днес бъди блестяща и открояваща се, каквато си. Весел празник!

пожелания кръщене

Мъжът трябва да е силен, твоето име го доказва, а ти го показваш! Весел имен ден!

пожелания кръщене

Да е славно името ти! Нека ти носи много късмет, добри приятели и Божия закрила! Цветница е!

кръстник

Полей името си с вино, смях, красота и добри приятели! Честита Цветница!

пожелания кръщене

Намирането на страхотен приятел е като да търсиш четирилистна детелина. Но аз имах късмет! Честит имен ден! Нека красотата и щастието те заобикалят днес и винаги.

пожелания кръщене

Желая ти щастието да те посреща всяка сутрин, пожелавам ти да се смееш, за да накараш сърцето ти да пее. Желая ти цялата радост, която може да ти донесе твоя имен ден на Цветница! Честито!

пожелания кръщене

Ти си толкова специален приятел и заслужаваш много специален имен ден, защото носиш радост. Изпращам ти най-сърдечното си пожелание, да ти е росно и да имаш пъстрота в ума, топлина в душата и смелост да вървиш нагоре!

пожелания кръщене

Ти си най-красивото цвете, което съм виждал на земята! Ти си най-ярката светлина в живота ми, която озарява всичко! Желая ти да се чувстваш обичана, да даряваш любов и да красиш света! И мен! Весел празник